Reparationer & Service av motorer
Vi utför reparationer och service på din båtmotor med professionella specialverktyg samt diagnosverktyg för din specifika båtmotor. Detta gäller både utombords- och inombordsmotorer samt el felsökning och lagning. Fasta priser för alla typer av felsökning.
 
Vi utför reparationer av skador på båt & motorer, även försäkringsskador
Oavsett vilken typ av skada din båt eller motor har så utför vi reparationer och lagningar Nav plats, gelcoat, plåt, stål, aluminium och glas. Vid behov utför vi även bärgningar och dykarbeten. Vi utför försäkringsarbeten åt samtliga försäkringsbolag. Vi monterar din utrustning och nya tillbehöR. Önskar du utrusta din båt med ny utrustning så hjälper vi dig med installation och montering av exempelvis navigationsutrustning, stereo, plotter, ankarspel, värmare, bogpropeller, etc.
 
Vinterförvaring, service och försäkringsskador
Vi erbjuder kompletta lösningar för vinterförvaring med service, tvätt, polering och bottenmålning av din båt. Vi kan hjälpa dig med upptagning att hämtning av din båt i din hemma hamn. Om du önskar så förvarar vi dina batterier i vårt batterihotell och kompletteringsladdar dem hela förvaringen. Motorer gör vi komplett  vinterförvaring på och ser till att de är i bästa kondition inför säsongsstarten.
 
Tvätt och polering
För att göra din båt mer attraktiv vid en försäljningen erbjuder vi tvätt, polering och rekonditionering av hela båten inkl. teak, kapell och dynor mm. Detsamma erbjuder vi inför nästa båtsäsong.
 
Båtvagn och båttrailers
Om du behöver en vagn till din nya eller gamla båt så har vi ett bra utbud att välja emellan.